For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Marathon MTB Bicaz ofera 19 curse

21.07.2016 Marathon MTB Bicaz

 
Pe 3 septembrie pregatiti-va sa va intreceti intr-una din cele mai spectaculoase curse din calendarul Riders Club, aflata la cea de-a 6-a editie: Marathon MTB Bicaz.
 
Asociatia "Renasterea Bicazului" v-a pregatit trei trasee atractive: Family, de 8 km, destinat copiilor cu varste sub 15 ani; Standard, de 40 km, care va provoca ciclistii de nivel 2, 3 si 4; Epic, de 54 km, pregatit pentru riderii de toate nivelurile incluzandu-i aici si pe cei de nivel 1, care stau cel mai bine la capitolele indemanare si pregatire fizica. Pe aceste trei rute se vor desfasura nu mai putin de 19 curse, impartite pe 5 categorii de varsta, diferentiate pe sexe.
 
Tura Family este destinata copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani. Fiecare pusti trebuie sa fie insotit obligatoriu de un adult. In acest caz, copiii trebuie sa aiba cont Riders Club si sa se inscrie in eveniment. Adultii care participa impreuna cu ei in cursa nu sunt obligati sa se inregistreze si sa isi faca un cont, acestia avand doar calitatea de insotitor si nu vor plati taxa de inscriere.
 
Va asteptam la o noua provocare MTB in Parcul National Ceahlau!