For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Live tracking si rezultate prin SMS / E-mail

17.04.2015 Ziua B

Urmareste-ti prietenii pe traseu

La ZIUA B, pe 18 aprilie, iti punem la dispozitie prima varianta a soft-ului ce iti permite sa urmaresti prietenii tai pe traseu in timp real. Acceseaza modulul de Live Tracking - http://mmt-events-liveweb.cloudapp.net/event/1232/Live, da click pe butonul Follow Athletes si cauta dupa nume sau numar de concurs. Poti urmari mai multi concurenti in paralel prin click multiplu pe butonul Follow Athletes.

Afla rezultatul tau si al prietenilor tai in timp real, prin SMS si E-mail

Esti curios sa afli rezultatul obtinut de tine sau prietenii tai imediat dupa trecerea liniei de Finish la maratonul ZIUA B? Acceseaza modulul Social Sharing - http://mmt-events-liveweb.cloudapp.net/event/1232/SocialSharing, da click pe butonul Find athletes to follow, creaza-ti un cont gratuit, alege un rider cautand dupa nume sau numar de concurs si selecteaza optiunea "Get SMS text message on progress". Introdu numarul de telefon folosind formatul international – pune +4 in fata numarului de telefon, exemplu: +40733937911 - si da click pe butonul "Save". 

Daca participi in cursa de la ZIUA B, din padurea Cernica, adauga mai intai numele tau si urmeaza pasii de mai sus pentru a primi un SMS cu rezultatul obtinut imediat la scurt timp dupa ce ai trecut linia de Finish. Bineinteles, poti alege sa iti urmaresti si prietenii prin adaugarea de atleti suplimentari. 

Iti uram mult succes!