For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

LG se alatura competitiei Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului

6.07.2016 Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului

 
Pregatirile pentru competitia Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului au intrat in linie dreapta, astfel ca la Campulung veti avea parte de un eveniment cel putin la fel antrenant si de bine organizat ca la editiile anterioare. Tricoul oficial este pe cale sa fie lansat, designul numerelor personalizate este definitivat, la fel si conceptul medaliilor, unul absolut deosebit. Si pentru ca a venit vorba de medalii,  acestea vor fi oferite de un important sponsor al concursului, compania LG.
 
Actiunea este parte din campania de promovare a noului telefon model G5, cel mai nou smartphone flagship de la LG si al cincilea dispozitiv din seria G. Acesta aduce o perspectiva complet noua asupra dispozitivelor mobile, punand accentul pe distractie si confort cu ajutorul noului design modular, o adevarata inovatie in industria telefoniei mobile.
LG G5 si prietenii sai, mai exact modulele detasabile, pot transforma telefonul intr-un aparat de fotografiat digital, cu ajutorul LG CAM Plus, intr-un player audio Hi-Fi, prin intermediul LG Hi-Fi Plus cu redare Bang & Olufsen sau multe alte variante. Detasarea modulelor permite accesul la bateria telefonului, care este la randul sau detasabila. Mai mult, anumite module alternative ofera o capacitate suplimentara a bateriei, cum ar fi modulul CAM Plus, cu o suplimentare de 1.200 mAh.
 
O alta inovatie adusa de LG G5 este functia Always-on a ecranului Quad HD IPS de 5,3 inci, functie care a putut fi intalnita pentru prima data pe ecranul secundar al LG V10, iar acum a evoluat pe ecranul principal si care permite vizualizarea informatiilor importante oricand. 
 
LG G5 este in prezent disponibil la operatorii de telefonie mobila. Toate aceste dotari si functii ar fi extrem de utile pentru pasionatii de MTB, iar la competitia din Campulung veti afla mai multe detalii despre modelul LG G5.