For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

La Campulung castigatorii s-au bucurat de premii consistente

20.07.2015 Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului

Editia a treia a competitiei Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului a reprezentat probabil cel mai provocator eveniment din cele 6 competitii Riders Club desfasurate deja in 2015. Zona submontana deosebit de ofertanta, atmosfera antrenanta, dar si intreaga desfasurare de forte au ajutat la succesul acestui eveniment. Aproape 500 de rideri au luat startul in acest concurs de MTB ce a avut loc sambata, 18 iulie, la Campulung.
 
Inca de la prima ora zona centrala, din fata Primariei Municipiului Campulung, a devenit un furnicar de oameni. Insotiti de familie, prieteni si colegi, ciclistii s-au aliniat la startul competitiei Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului, una dintre cele mai populare din calendarul Riders Club. 
 
Le multumim tuturor concurentilor, sustinatorilor, sponsorilor si partenerilor pentru participare si pentru ca au sprijinit realizarea si promovarea competitiei.
 
Click aici pentru a vedea rezultatele competitiei Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului.
Orice observatie cu privire la rezultate poate fi transmisa pe adresa de e-mail events@mpg.com.ro
 
Unul dintre momentele cele mai asteptate din ziua concursului a fost tombola, care a atras in fata podiumului numerosi amatori. Au fost oferite in total 5 premii, castigatorii fiind extrasi din randul tuturor riderilor inscrisi la eveniment si prezenti la festivitatea de premiere. Castigatorii premiilor alocate tombolei sunt urmatorii:
  • Abonament de o luna la Daimon Club Bucuresti: Mara Elena Prunoiu;
  • Suport de bicicleta pentru masina (Vreauportbagaj.ro): Gabriel Tarachiu;
  • Ceas Suunto: Gyorgy - Janos Szelyes;
  • Weekend pentru 2 persoane oferit de Pensiunea Casa Blanca (cazare si masa): Mihai Doncea;
  • Premiul cel mare ... echivalentul greutatii bicicletei castigatorului, in produsul caracteristic zonei ...Tuica, de la ROAPRILIA Alex-Alina SRL: Marius Angelescu.
Le adresam felicitari si multumiri tuturor celor prezenti la acest eveniment!
 
Ii asteptam atat pe ei, cat si pe toti iubitorii de pedalat in natura, la urmatorul concurs din calendarul Riders Club 2015 – Dumbrava cu Margaritar, ce va avea loc pe 8 august in Parcul Natural Comana.