For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Kiturile de start pentru Maratonul Dunarii se ridica vineri si sambata

30.10.2018 Maratonul Dunarii

Ultima competitie din calendarul Riders Club 2018, Maratonul Dunarii, este foarte aproape, astfel ca va prezentam cele mai proaspete informatii despre aceasta. 
Daca ati decis sa va petreceti ziua de duminica, 4 noiembrie, alaturi de noi, va ramane doar sa va preluati pachetul de participare si sa fiti pregatiti pentru o cursa grozava, la cea de-a 5-a editie a competitiei cu startul in localitatea Prundu.
 
Veti gasi in pachet si tricoul oficial, creat special pentru acest eveniment, o sticla de bautura pentru sportivi, oferita de Gatorade, iar la finalul evenimentului va veti bucura nu doar de traditionalele paste Barilla in sos Basilico, dar si de un pahar de vin fiert, exclusiv pentru participantii adulti. 
 
Ridicarea pachetelor de participare incepe vineri, 2 noiembrie, intre orele 14:00 si 19:00 si continua sambata, 3 noiembrie, in intervalul orar 10.00 – 14.00. Ne gasiti la sediul MPG din Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9n'p - incinta complexului Compil Pipera, sector 2, Bucuresti.
Riderii cu resedinta in afara Bucurestiului isi pot lua pachetele de concurs si de la punctul de Start, in ziua evenimentului, in intervalul 08:30-10:00.
 
Pentru a intra in posesia kitului de participare, fiecare participant trebuie sa prezinte cartea de identitate si sa predea declaratia pe proprie raspundere completata si semnata. Declaratiile pot fi descarcate de pe pagina de concurs si accesate la urmatoarele link-uri:
 
Declaratie pentru participanti adulti;
Declaratie pentru participanti minori (semnata de parinte/tutore)
 
Va asteptam voiosi la Start!