For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Inscrieri deschise la Maratonul Dunarii

8.09.2015 Maratonul Dunarii

Pe 25 octombrie Maratonul Dunarii revine cu cea de-a doua editie pentru a recrea atmosfera placuta de toamna pe malul batranului fluviu. Astfel, cei care anul trecut s-au lasat convinsi sa strabata campiile din sudul judetului Giurgiu, cararile prin padure si potecile de pe malul Dunarii, s-au putut bucura de un peisaj unic si de o experienta pe masura, ce ii va aduce din nou la start.
 
Toti riderii dornici sa se alature ultimei aventuri MTB Riders Club din acest an sunt asteptati cu drag sa de curs invitatiei. Optiunile de traseu sunt destul de variate pentru a face deliciul oricarui pasionat de ciclism, indiferent de nivelul sau de pregatire sau de abilitatile fizice.
 
Inscrierile sunt acum deschise pe pagina oficiala a competitiei, iar cei nerabdatori pot beneficia, pana duminica, 20 septembrie, de taxa minima in valoare de 65 Lei. Aceasta va creste apoi la 75 lei pentru inscrierile realizate intre 21 septembrie si 4 octombrie, la 85 lei si va fi valabila pana pe 18 octombrie. In saptamana evenimentului taxa disponibila pentru inregistrari in concurs va fi de 95 lei. Participarea in competitie presupune achitarea taxei rezervate pana in ziua inchiderii inscrierilor online, respectiv 21 octombrie.
 
Va invitam sa alegeti cursa care vi se potriveste, iar noi va asteptam la start cu multa voie buna!