For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

In luna aprilie incep competitiile Riders Club 2019!

14.01.2019

Noul an incepe cu vesti bune in ceea ce priveste sezonul 7 Riders Club, ce va include, cel putin in calendarul provizoriu, 8 evenimente. Astfel, in noul an aventurile Riders Club vor incepe din luna aprilie si se vor incheia la debut de noiembrie. Ca de obicei, cursele se vor desfasura in regiuni pitoresti de ses, deal si munte, cu trasee create astfel incat sa va ofere experiente frumoase si memorabile in natura, indiferent daca sunteti ciclisti experimentati sau va aflati la primele participari in concursurile de profil.
 
Calendarul competitional pentru 2019 destinat pasionatilor de MTB debuteaza cu ZIUA B, pe 7 aprilie. Incepem sezonul cu promisiunea ca toate eforturile echipei de organizare se concentreaza pe competitii dinamice, trasee atractive si provocatoare, indiferent de abilitatile de ciclisti pe care le aveti, si zone de Start cu atmosfera plina de veselie si servicii la standarde inalte.
 
Highlight-ul sezonului - Carpathian MTB Epic by MPG
 

Carpathian MTB Epic by MPG revine pentru cea de-a 3-a editie, cu trasee noi si o experienta MTB autentica, in data de 1-4 august 2019. Va asteapta 4 zile de mountain biking pur, cu peste 173 kilometri de pedalat si 8.050 metri diferenta de nivel in mijlocul ultimei regiuni salbatice din Europa. Participarea este completata de experienta all-inclusive, care acopera totul, de la cazare in Race Village, la complexul de nivel Olimpic Cheile Gradistei Fundata, optiuni diverse de masa si servicii complete, menite sa te ajute sa te bucuri din plin de eveniment. Te invitam, intre 1 si 4 august, in Carpatii Meridionali, sa decoperi mountain biking-ul pur.

Participantii amatori care nu sunt inca pregatiti pentru a face fata provocarii de 4 zile au la dispozitie optiunea 1-day Challenge, cursa organizata pe data de 4 august, pe un traseu mai scurt, cu o lungime de 43 km si 1.800 metri diferenta de nivel.

Inca de la prima editie, evenimentul Carpathian MTB Epic a fost rapid etichetat ca unul dintre cele spectaculoase concursuri din Europa, prin frumusetea deosebita a zonei, pachetul complet de servicii, promovarea exceptionala si calitatea organizarii. Sportivi din peste 22 de tari ni se alatura in fiecare an pentru o experienta ce presupune depasirea limitelor, intarirea caracterului, crearea de legaturi de prietenie cu alti rideri pasionati si trairea unei aventuri pe trasee EPICE, etichetate de participanti ca fiind in acelasi timp uluitoare si dramatice.

Inscrierile in eveniment se fac exclusiv online, pe carpathianmtb.ro/ro, pagina fiind disponibila atat in romana, cat si in engleza. Taxe speciale sunt disponibile pentru participantii cu resedinta in Romania prin intermediul Programului de dezvoltare regionala a sportului de masa, dar si pentru cluburile de ciclism afiliate Federatiilor Nationale si pentru grupurile mari de rideri.

Te asteptam sa descoperi mountain biking-ul pur, pe culmile Carpatilor!

-----------------------------
 
Calendarul provizoriu al curselor Riders Club din 2018 este urmatorul:
- 7 aprilie - ZIUA B - Padurea Cernica-Pantelimon, Ilfov;
- 16 iunie - Livada cu Ciresi - Paulesti, Prahova;
- 29 iunie - MTB Academy Cup - Campulung, Arges; 
- 30 iunie - Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului - Campulung, Arges; 
- 14 iulie - Topoloveni Summer Tour - Topoloveni, Arges;
- 1-4 august - CARPATHIAN MTB EPIC by MPG- Cheile Gradistei - Resort Fundata, Brasov;
- 31 august - La Broaste - Padurea Caldarusani, Gradistea, Ilfov (in curs de validare);
- 12 octombrie - Haiduci si Domnite - Padurea Surlari, Moara Vlasiei, Ilfov;
- 2 noiembrie - Maratonul Dunarii - Prundu, Giurgiu.
 
Calendarul se mai poate imbogati pe parcursul anului, asadar va recomandam sa verificati periodic website-ul www.ridersclub.ro si pagina oficiala de Facebook Riders Club pentru a ramane la curent cu informatiile pe care le vom publica pe parcursul sezonului.
 
Va asteptam la cat mai multe curse Riders Club si va dorim sa aveti un an cu multe impliniri!