For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Curse disponibile pentru editia 2018

20.07.2018 Haiduci si Domnite
Foto: Brindusa Mutoiu
 
Se apropie cea de-a sasea editie a competitiei Haiduci si Domnite, un eveniment de referinta in calendarul Riders Club 2018. Padurea Surlari - Caldarusani este gazda acestei manifestari sportive dedicate iubitorilor de MTB, iar pentru bucuresteni accesul este rapid deoarece se afla la doar 30 de kilometri de Capitala.
Concursul include trei trasee, numai bune pentru a admira culorile toamnei pe doua roti. 
 
Pentru incepatorii care vor sa guste din experienta unei curse MTB, dar si pentru copii, evenimentul ofera traseul Scurt, de 17 kilometri, cu diferenta de altitudine de  +/- 20 de metri. Sunt prevazute curse de masculin/ feminin 5-8 ani, masculin/ feminin 9-12 ani si Agrement. Toti participantii vor face o singura tura de traseu. 
 
Desfasurarea de forte si etalarea indemanarii pentru cei care se simt in forma si se afla la un nivel ceva mai avansat se poate face pe al doilea traseu, cel Standard, de 30 de kilometri. Traseul Standard ofera curse competitive, organizate pe categorii de varsta, pentru nivelurile 1, 2, 3 si 4: 13-18 ani, 19-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, peste 50 ani.
Riderii de nivel 1 vor lua startul in doua curse: masculin - peste 13 ani si feminin - peste 13 ani. 
Pe acest traseu vor putea participa si riderii de la Elite, masculin si feminin, categoria de varsta 15-18 ani.
 
Cel mai dificil traseu, cel Epic, de 60 km (doua ture de traseu Standard) este dedicat riderilor Elite, masculin si feminin, categoria de varsta +19 ani.
 
Experienta va fi placuta pentru toata lumea datorita zonei bogata in peisaje fascinante si care vor face pedalatul mult mai placut. 
 
Inscrierea se face online pe pagina oficiala a competitiei, ultima zi fiind miercuri, 3 octombrie. 
 
Va asteptam la start!