For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Atractiile zonei, la DOLTCINI XCO

22.04.2014 Doltcini XCO

Zona in care in care se va desfasura evenimentul DOLTCINI XCO, din 3 mai, avand startul din al doilea golf al plajei Modern, in apropierea toboganului de apa (intrarea prin Portul Tomis), este una foarte apreciata de catre turistii ce viziteaza de obicei Constanta. Daca punem la socoteala si traseul incitant de pe faleza, chiar daca are o lungime de numai 4 km si o diferenta de nivel de aproximativ 50 m, atunci avem reteta unui concurs de mare succes.

Si in zona sunt numeroase atractii turistice, in vecinatatea traseului putandu-se vizita  Cazinoul si Centrul Vechi, proaspat amenajat, sau Acvariul, situat pe faleza, langa Cazino, care prezinta fauna si flora marina. Se pot admira 60 de specii de pesti din Marea Neagra si din Delta Dunarii si specii de pesti din zona tropicala si subtropicala a lumii. Aici se afla o importanta colectie de sturioni (cea mai bogata din lume) si exemplare de pesti ce ajung pana la 1-2 m lungime.

Frumusetile Constantei sunt insa mult mai numeroase, iar acestea pot fi descoperite de orice turist, la fata locului, inainte sau dupa cursa.
Evenimentul DOLTCINI XCO este afiliat la Riders Club, fiind organizat de DOLTCINI Sportsware Romania.