For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Amintirile de la Topoloveni Summer Tour se regasesc in albumele foto

30.06.2015 Topoloveni Summer Tour

Toate momentele traite de participanti si organizatori la Topoloveni Summer Tour, in 28 iunie, se regasesc surprinse in sutele de poze realizate de fotografii prezenti la cea mai recenta aventura Riders Club. Lor le multumim pentru efortul depus iar pe voi va invitam sa admirati imaginile pe care le-au capturat, pe pagina Facebook a Riders Club: https://www.facebook.com/RidersClub.ro.

Prima editie a evenimentului de la Topoloveni a beneficiat  de sprijinul partenerului oficial al sistemului Riders Club: CIUC Natur Radler, de cel al sponsorilor oficiali: WIM BOSMAN, Skil, Spearhead Systemes, Abbara si al eJobs, campionul in recrutarea online din Romania.

La competitie, am avut parte de suportul partenerului tehnic Ambulanta de Biciclete si al sponsorilor: Vodafone, SUUNTO, Isostar, ORINGO, VreauPortbagaj.ro, Daimon, Elixil.ro, BikeXpert, Prima Market, MTB Academy, DRAG Bycicles, Nescafe 3in1, Barilla, INES IPTV, INES GROUP, BAMESA, Primaria Topoloveni, Bunatati de Topoloveni, Magiun de Topoloveni si ALKA Group.

De asemenea, evenimentul s-a bucurat sa aiba parte de sprijinul urmatorilor parteneri: Ministerul Tineretului si Sportului, Directia Pentru Tineret si Sport si Casa de Cultura Preot Ion Ionescu  - Topoloveni.

Ne ajuta permanent sa comunicam si sa va informam, partenerii media oficiali Kiss FM, radioul nr. 1 din Romania, si FreeRider.ro, cea mai citita revista online de biciclete din tara. Evenimentul beneficiaza de sprijinul partenerilor media principali Sportnews.ro, Antena 1 - Pitesti si Jurnal de Arges, alaturi partenerii media Biciclistul.ro, Adrenallina.ro si 188bpm.blogspot.ro.

Le multumim tuturor concurentilor, sustinatorilor, sponsorilor si partenerilor pentru participare si pentru ca au sprijinit realizarea si promovarea competitiei Topoloveni Summer Tour, editia 2015!