For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Amintiri frumoase de la Haiduci si Domnite, editia a 4-a

30.09.2016 Haiduci si Domnite

Cu multa energie, veselie si pofta de pedalat in natura, sute de rideri au infruntat vremea mai putin prietenoasa si traseele provocatoare pentru a scrie impreuna o poveste frumoasa de toamna, la cea de a 4-a editie a competitiei Haiduci si Domnite, eveniment sustinut de Gatorade.

Pentru toti cei care vor sa retraiasca sau sa vada pentru prima data secventele de aventura, peisajele pitoresti si atmosfera evenimentului, sunt incarcate mii de imagini in albume foto pe pagina Facebook Riders Club. Va invitam sa accesati albumele realizate de fotografii care au fost alaturi de noi la acest eveniment: Rares Gireada partea 1 | partea 2, Brindusa Mutoiu, Cherestes Janos Csaba, Petru Solomn si Biker pics. Le adresam multumiri deosebite pentru participare si pentru efortul lor de a ne oferi amintiri numai bune de inramat!

Pe aceeasi pagina de Facebook asteapta sa fie vizionat, savurat si apreciat filmul oficial al evenimentului. Il puteti accesa direct prin click aici.

Speram ca experienta de la Moara Vlasiei sa nu fie uitata prea curand si sa completeze colectia de povesti de la final de an. Va asteptam sa dati curs, in acelasi ritm vioi si vesel, invitatiei la Maratonul Dunarii, pe 30 octombrie!