For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Amintiri de la Campulung

28.05.2015 Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului

In mijlocul verii, pe 18 iulie, va invitam sa ne bucuram de racoarea potecilor si a padurilor de munte, cand vom da startul unei alte curse cu traditie in Riders Club.
 
Aflat la a treia editie, concursul Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului isi pregateste traseele pentru toti pasionatii de MTB, gata sa accepte provocarea Carpatilor. De la punctul de start, amenajat in inima orasului Campulung, participantii vor lua calea drumurilor forestiere si vor parcurge poieni si pajisti alpine, apoi vor urca pe diferite poteci in padurile umbroase si se vor lasa calauziti de susurul raului Bughea.
 
Cadrul natural este unul cu adevarat spectaculos si va fi pe placul oricarui rider dornic sa evadeze din mediul urban si sa se regaseasca in mijlocul naturii. Cei nerabadatori sa traiasca pentru prima data ventura Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului sau sa mai ia o portie o pot face aruncand o privire peste imaginile surprinse in 2014: partea 1, partea a 2-a si partea a 3-a.
 
Vizionare placuta si va asteptam la start!