For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

2023, la final de sezon

10.11.2023

Mulțumim pentru un sezon 2023 extraordinar!

Vrem să vă spunem multe lucruri pentru că am reușit să realizăm multe lucruri frumoase împreună, dar fotografiile pe care le știți cu toții sunt mai bune decât 1000 de cuvinte.

Totul a fost atât de frumos pentru că v-a plăcut și pentru v-ați bucurat de natură, traseu, compania celorlalți, familie ...filmele oficiale și live-urile sunt mărturie a acestor afirmații.

Suntem tare încântați că am reușit să ne ținem promisiunile față de voi și răspunsurile voastre după fiecare concurs au reprezentat și reprezintă modul în care în 2024 va fi și mai bine.

.

Deci cum a fost?

Ziua B a fost primul test și l-am trecut cu brio. Ne-ați fost alături când am anunțat că vremea nu ne lasă să oferim ce promisesem. Din primul până în ultimul moment pe care l-ați petrecut în pădurea Cernica ați împărtășit cu noi veselie, zâmbete, stare de bine ...bucuria primei curse din sezon s-a simțit din plin.

Am vrut să vă oferim un traseu unic ...și a fost un traseu unic, o zi unică!

.

Maratonul Dunării a fost și este mereu special. Așa ni l-am dorit, așa a ieșit! O cursă de viteză cu un peisaj specific malurilor Dunării. A fost anul în care ați fost atât de mulți la start și atât de mulțumiți de atmosferă încât Răzvan Jugănaru a plecat târziu ...cel mai târziu de când se face acest concurs. A plecat fericit că nu v-ați dat duși așa repede de la malurile Dunării.

.

La Topoloveni Summer Tour, piața a fost neîncăpătoare, iar startul sau alinierea la start a ocolit și înconjurat blocurile ca niciodată. Al nostru MC a rămas fără voce de cât de multă lume a anunțat și felicitat că trece linia de finish. Urcarea lină, dar lungă, de la început care speria pe multă lume a devenit subiect de laudă la finalul ei. Voi ați dat viață orașului și l-ați animat mai ceva ca festivalul de zilele orașului.

.

Câmpulung ...acolo au fost 3 zile în care am avut competiție de talie internațională, balcanică, cu sportivi extrem de bine pregătiți care au uimit și ambiționat pe cei mici care erau prezenți acolo pe platou. Ba chiar și cei mici s-au luptat ca niciodată și au încurcat decernarea de premii cu rezultatele lor, peste așteptări. A fost atât de mare competiția încât oficialități ale comunității europene au fost prezente la start și finish.

Când credeam că nu se poate mai bine și mai mult ...Lupii Dacilor s-a desfășurat pe o vreme superbă, cu un traseu unde oricine își putea încerca forțele și cunoștințele tehnice.

.

Finalul, la Haiduci și Domnițe, a fost așa cum ne-am dorit, așa cum v-ați dorit. Relaxare, tablou de toamnă, traseu care a surprins prin frumusețe ... încât unii l-au parcurs de două ori. Am vrut petrecere la final, am vrut amintiri la final de sezon care să țină până la un nou start și credem că am obținut toate aceste lucruri. Și avem acele fotografii de sub autostradă sau cele aeriane cu Race Village-ul care uimesc!

.

Ce urmează?

UN NOU SEZON pentru care am început deja să ne pregătim.

E clar că vreți mai mult și mai bine și așa vrem să fie 2024.

MULȚUMIM!

Echipa Riders Club