For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

STAREA TRASEULUI la Haiduci si Domnite 2017

10.11.2017 Haiduci si Domnite

Ca urmare a ploilor care au cazut in zona desfasurarii evenimentului, din dorinta de a va oferi o experinta cat mai placuta si cursiva, am decis sa folosim variantele de backup ale traseelor de concurs. Mentionam ca in cazul traseului Standard, varianta de backup presupune parcurgerea a 2 bucle similare. Variantele finale ale traseelor sunt disponibile pe pagina oficiala - click aici.

Noroiul s-a format in 5 zone, fiecare de maximum 100-200 metri. Dat fiind ca pamantul este inca moale, va recomandam sa alegeti portiunile de iarba, acolo unde sunt disponibile, dat fiind ca acestea permit un rulaj mai eficient si mai placut. In ziua concursului, conditiile meteo sunt stabile si nu se anunta ploi.

Poze realizate pe traseele de backup, in cursul zilei de vineri, 10 noiembrie, sunt disponibile pe pagina de Facebook Riders Club.

Va recomandam sa utilizati cauciucuri de noroi daca sunteti incepator, sau cauciucuri mixte, daca sunteti rider avansat ca experienta.

Va dorim mult succes!

Let's ride!