For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Descopera altfel de biciclete cu Otto Broker

7.04.2015 Ziua B

Otto Broker revine printre ciclistii indrazneti de la Riders Club, in cadrul competitiei ZIUA B, din 19 aprilie, din padurea Cernica, atat in calitate de participant cat si in calitate de partener.

Va asteapta o zi “altfel” la cortul Otto Broker, unde veti intra in lumea bicicletelor care se diferentiaza, atat prin stil cat si prin calitatea de a putea fi asigurate.

Desi bicicleta personala este unica pentru fiecare, la cortul Otto Broker va veti putea distra pe o bicicleta cum nu ati mai vazut pana acum, dar care se poate se plia cu usurinta la gusturile voastre. Ne bazam pe voi sa ii descoperiti calitatile si sa o apreciati.

Si cum fiecare moment este altfel, va invitam sa veniti sa va distrati, iar noi ne vom asigura ca veti putea sa pastrati aceasta amintire!

Pedalati fara griji!

Pentru ca ne plac bicicletele cu personalitate, va incurajam sa investiti cat de mult doriti in bicicletele voastra si sa uitati de stresul ca... vor fi furate sau ca veti fi talhariti.

Otto Broker va pune la dispozitie asigurarea OTTO VELO, o protectie antifurt si talharie pentru bicicleta, un produs care va fi oferit si ca premiu in cadrul competitiei ZIUA B! Va asteptam la cortul nostru cu mai multe informatii pentru a intelege cum functioneaza si cat de utila este asigurarea de bicicleta.

Avem convingerea ca pasiunea pentru biciclete va ramane mult timp in sufletul nostru si ne dorim sa cultivam aceasta pasiune si sa ne asiguram ca, prin Otto Velo, veti ramane si cu bicicleta.