For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Carpathian MTB Epic - Revenim!

26.03.2020

Dragi prieteni, 

Trecem cu toții prin vremuri neobișnuite, dominate de incertidudine. Pe măsură ce pretutindeni în lume guvernele încearcă să încetinească răspândirea Covid-19, restricții din ce în ce mai severe sunt adoptate pentru a suprima creșterea infectărilor cu acest nou coronavirus și pentru a evita orice pierdere inutilă de vieți omenești. Trebuie să ne obișnuim și să ne adaptăm cu toții provocării ce va urma.

Ediția 2020 a competiției Carpathian MTB Epic a vizat trasee noi, locații noi, o experiență de festival cu totul inedită și mai multe opțiuni de participare, dedicate riderilor amatori. În contextul actual, nu avem garanția că putem să ne atingem aceste obiective, respectiv că putem oferi o experiență care să se ridice la nivelul așteptărilor participanților și al partenerilor nostri. De asemenea, nu putem să prezentăm, cu bună credință, un eveniment care este posibil să nu poată avea loc și la care nu putem garanta siguranța tuturor celor implicați, rideri și susținători veniți din jurul lumii, voluntari și echipă de organizare, în contextul evoluției pandemiei prin care trecem.

Puși în fața unei provocări, nu am abandonat niciodată. Nu ne stă în fire. Cu toate acestea, credem cu tărie că luarea unei decizii timpurii va proteja echipa de organizare ACUM și poate contribui ulterior la salvarea de vieți. Munții Carpați vor fi acolo, neatinși de criza prin care trecem și mereu în așteptare de a fi (re)descoperiți. Aveți grijă de siguranța voastră.

We’ll be back! :) #CMTBE

Cu sinceritate,

Echipa Carpathian MTB Epic