For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

12-14 iulie, weekend plin la Campulung

3.07.2013 Trofeul Muscelului

Weekendul urmator, 12-14 iulie, la Campulung se anunta numeroase evenimente sportive, de relaxare si distractie. Pe langa programele pregatite cu ocazia Zilelor Municipiului Campulung, iubitorilor de sport le oferim alternative.
Pasionatii de tenis se pot inscrie la Cupa Ceramus, competitie de tenis care va aduce pe teren peste 80 de jucatori amatori. TC Ceramus - clubul gazda, isi va deschide portile, de vineri pana duminica, si ii va primi, pe cele 5 terenuri detinute, pe campionii ce isi vor revendica medaliile si trofeele. Turneul incepe vineri, 12 iulie, iar inscrierile raman deschise pana luni, 8 iulie, la orele 20:00.
 
Si pasionatilor de ciclism le facem invitatia la Trofeul Muscelului, competitia organizata pe 13 iulie de Razvan Juganaru, campion national de MTB si ciclo-cross, pe doua trasee (de 27, respectiv 55 de Km). Startul este programat la orele 10:00 din fata Primariei Campulung. Inscrierile raman deschise pana vineri, 12 iulie, la orele 20:00, pe site-ul oficial: click aici
 
Trofeul Muscelului face parte din sistemul Riders Club, in care mii de ciclisti amatori participa la competitii organizate in toata tara, pe niveluri valorice. Riders Club este coordonat de catre MPG. Mai multe detaii sunt disponibile pe site-ul oficial: www.ridersclub.ro.  
 
Let’s tennis and ride!