Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

ZIUA B, un eveniment reusit cu sprijinul sponsorilor si al partenerilor!

7.08.2017
Foto: Laurentiu Predescu

Una dintre cele mai asteptate competitii din calendarul Riders Club 2017 a fost ZIUA B! Ne-am bucurat impreuna de o zi frumoasa, curse atractive de ciclism si atmosfera plina cu voie buna. Caldura ne-a dat batai de cap tuturor, insa la finalul concursului ne-am putut relaxa intr-o zona de Start/Finish ce a oferit servicii si beneficii la standarde inalte.

Adresam multumiri speciale sponsorilor si partenerilor acestei competitii dar si celor ce sustin sistemul Riders Club pe durata intregului an, care ne-au ajutat sa oferim un eveniment ZIUA B placut tuturor!

Hidratarea participantilor, dar si numeroase premii acordate la ZIUA B au fost asigurate de Gatorade, in calitate de partener oficial, iar la finalul curselor ne-am racorit cu bauturile oferite de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism Riders Club.

Editia din acest an a evenimentului ZIUA B a fost sustinuta de sponsorii oficiali BOSCH, Barilla, BCR, precum si de sponsorii iNES Group, GoldNutrition, Divertiland, Alfers, MTB Academy, Woom Bikes si Selgros. Partenerii evenimentului au fost Freerider.ro, Brigada de Voluntari, ASVSU, Even’thor, ProEnerg, Extreme Park Cernica si Romsilva. Premiile atractive atat in bani cat si in produse au fost asigurate de sponsorii evenimentului: MPG, Gatorade, BOSCH, Alfers, Woom Bikes, BCR, AmBike si MTB Academy.

Sustin competitiile de ciclism Riders Club si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta partenerul de recrutare eJobs, alaturi de partenerii media principali Kiss FM, INGA Media si Libertatea si de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul.ro, Orasulm.eu, Romania Pozitiva, IReporter.ro, Edu-news.ro, Bike Events, Insport, SportsPlanner.com, Bike FM, SportPici.ro si blogul 188bmp.com. Itsy Bitsy FM este un mare fan al sportului in familie si promoveaza cursele dedicate copiilor pasionati de ciclism.

Va multumim tuturor pentru sprijinul acordat in realizarea unui eveniment frumos!