Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ultimele zile de inscrieri cu taxa redusa

11.08.2017 Bucovina MTB Maraton
Foto: Vlad Ilas
 
Aflat la editia a 4-a, evenimentul Bucovina MTB Maraton promite sa ofere o experienta interesanta de MTB, pe traseele realizate de cei de la Bucovina Outdoor.Daca nu v-ati inscris inca, puteti sa mai profitati de o taxa redusa de participare pana duminica, 13 august, inclusiv, data pana la care veti putea achita 85 de lei.
 
De luni, 14 august, taxa va creste la 95 de lei, iar la fata locului inscrierea va costa 110 de lei. Pentru copiii pasionati de ciclism, cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, taxa de participare este unica si este in valoare de 50 de lei de persoana, inscrierile online fiind deschise pana pe 16 august.
 
Va asteptam sa va bucurati de traseele solicitante, dar in aceasi masura interesante si bogate in peisaje naturale, de la Bucovina MTB Maraton. Daca veti dori sa faceti din competitia bucovineana o scurta vacanta si cautati locuri de cazare, organizatorii va recomanda urmatoarele optiuni:
 
Best Western Bucovina: bestwesternbucovina.ro
Casa Humor: casahumor.ro
Hotel Aldi: hotelaldi.ro
La Conac in Bucovina: laconacinbucovina.ro
 
Va asteptam cu drag la startul Bucovina MTB Maraton!