Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

FORD, alaturi de Riders Club

20.04.2018

 
Un partener redutabil s-a alaturat sistemului competitional Riders Club, fapt care aduce un plus de putere in competitiile MTB pentru amatori. 
Prin asocierea cu Riders Club, Ford Neste Automotive demonstreaza ca sustine un stil de viata activ si sanatos, inclusiv in randul celor ce practica MTB-ul exclusiv din pasiune.
Astfel Ford Ranger devine masina oficiala Riders Club pe parcursul sezonului 2018. Pick-up-ul oferit de Ford Neste Automotive are un motor de 3.2 L si 200 CP, dar si multiple dotari de ultima generatie.
 
Ford Ranger si-a construit reputatia ca pick-up pentru orice destinatie si incarcatura. Acesta este proiectat sa confirme acest renume, printr-o serie de imbunatatiri ale designului, prestatiilor si tehnologiei. Calitatile practice dovedite sunt dublate de performante de exceptie si eficienta consumului de combustibil, o gama de tehnologii remarcabile si un stil ultra-modern.